Vi på Stall Solvang

Stall Solvang

 

Jeg, Lene, er 31 år er samboer med Thomas(33 år)Sammen har vi to døtre.

Jeg begynte med hest allerede som 8 åring. Etter å ha gått flere ridekurs, tatt private ridetimer og jobber i staller i nærområdet, kjøpte jeg min første egne hest i 2006. Siden den gang har det gått i opppussing og oppgradering av stall og uteområder på gården her hjemme som vi kjøpte av svigerfar et par år senere.

Vi har pr i dag 12 boksplasser fordelt på to etg, ridebane (42*25) rundpaddock, oppgrusede paddocker, og nå er vi på vei opp med ridehall! Denne vil stå klar i desember 2017.

 

 

 

 

Vi har pr i dag 3 hester selv. Stjerne, en nordlandshest som brukes av barn og nybegynnere. Andiamo, norsk varmblods, som ble født her i

2009,solgt som treåring og senere kjøpt tilbake, også har våre døtre welshponnien Dorthe som er et lite unikum av en barneponni. I januar venter vi føll på Dorthe. Andiamo brukes til tur og dressur, og Dorthe tusler gladelig rundt med de små på ryggen.

Vi har 3 oppstallører + en ponni som står her på helpensjon. Totalt 7 hester på stallen.

Her er vi opptatt av et godt miljø og faste rutiner.

Vi tilbyr stallplass, helpensjon, pass av dyr og døgnleie av boks. Både for treninger og kurs her på gården, og når det er stevner og andre arrangement i nærområdet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.